Kempenaarplaats 156, 5017 DZ Tilburg
+31138228200
info@goodmoodpiushaven.nl

Trouwen

Trouwen in Tilburg de Piushaven

Good Mood is  een perfecte trouwlocatie in de Piushaven. Dit restaurant ligt tegenover den ophefbrug en is het startpunt van de Boulevard van Tilburg. De haven wordt steeds meer het Trendy uitgaansgebied van Tilburg.

Een trouwdag plannen is maatwerk. Het is per slot van rekening is dit dé dag van jullie leven. Alles moet tot in de puntjes verzorgt zijn. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk.

https://goodmoodpiushaven.nl/feest-geven/

Wij kunnen jullie hierbij heel veel uit handen nemen. Met de expertise welke wij in de jaren hebben opgebouwd in combinatie met onze passie staan wij voor een méér dan geslaagde dag. Jullie dag!!  
Geen stress maar lekker genieten in een ongedwongen gezellige sfeer.
Genieten van je partner, je familie, collega’s en al jullie genodigden.

Genieten van de ontvangst van je gasten, de felicitaties, champagne, bruidstaart, Bruiloftsreceptie in Tilburg, Trouwdiner in Tilburg en in de avond de voetjes los tijdens het trouwfeest. Het mooiste Trouwfeest in Tilburg op die avond.

Maak snel een afspraak dan bespreken we jullie wensen.

Voor een geslaagd Trouwfeest in de Piushaven, is Good Mood hét adres om te zijn. Parkeerlocatie (gratis) is er volop bij de AaBe Fabriek slechts 5 minuten lopen van restaurant Good Mood.

Trouwen doe je bij good mood piushaven tilburg
Trouwfeest in Tilburg

Trouwen in Tilburg !!

In je eigen stad dat is al een feestje opzich!

Voor meer informatie vul onderstaande formulier en en we nemen snel contact met je op of bel naar 013- 8228200