Kempenaarplaats 156, 5017 DZ Tilburg
+31138228200
info@goodmoodpiushaven.nl

Met bedrijf Oranje aanmoedigen in Tilburg

EK voetbal kijken. Met bedrijf of groep Oranje aanmoedigen.

Met collega’s het Nederlands elftal toejuichen

allemaal vragen

Voor je het weet is het al zo ver. Zal Depay op tijd genezen zijn ? Malen misschien ook ? Wat gaat de bondcoach doen ? Durft hij aanvallend te spelen of gaat hij op zijn sterke verdediging leunen. Kan ons WillemII ook misschien een speler leveren ?

Antwoorden

In komende wedstrijden zullen vanzelf de antwoorden komen. Daar wil jij natuurlijk niets van missen. Daar willen wij allemaal niets van missen. Daar willen wij allemaal bij zijn. Gezamenlijk ons Oranje aanmoedigen, onze jongens, onze nationale trots. Wij zullen gezamenlijk ons team naar de overwinning schreeuwen.

https://goodmoodpiushaven.nl/feest-geven/

Samen met alle collega’s als één team

Niks is toch leuker om samen als één team, als collega’s onder elkaar Ons team aan te moedigen. Dit is toch leuker dan thuis op de bank, dan moet je wéér gaan uitleggen wat buitenspel inhoudt, moet je wéér dat overdreven gedrag van je partner aanzien. Neeee maak er dan als bedrijf een mooie avond van

Gezellig met collega’s een perfecte avond scoren

Barbecue, mond spoelen en aanmoedigen

Voor de wedstrijd verzorgen wij een barbecue met stokbrood, salades en sauzen, en verschillende vleessoorten. ( zijn daar speciale wensen bij: meld het ons) en ondertussen kunnen jullie al genieten van een mooi glas rosé of van één van de andere verschillende witte wijnen Daarnaast kan men zelf pakken uit en ruim assortiment van verschillende bieren, natuurlijk ook alcohol vrije bieren. Het terras is exclusief voor jullie gezelschap.

Concept

Er hangen twee grote tv screens tegen de puien van het restaurant en het terras is aangekleed met staantafels. Bij het koelbuffet kan men zelf de drank halen de verschillende bieren zijn per fles. barbecue is een vaste prijs per persoon. Drankverbruik op basis van nacalculatie. Bij regen komen de de screens in het restaurant te hangen.

https://goodmoodpiushaven.nl/eten-in-tilburg/

Grootte van gezelschap

Wil je het gehele terras als besloten groep dan dient de grootte van de groep vanaf 70 personen te zijn. Ben je met een kleiner gezelschap dan deel je het terras met een andere partij. en dan stappen we over naar consumptie bonnen.

De koffie staat klaar

Heb je belangstelling maar er zijn nog wat vragen, bel dan even voor het maken van een afspraak 013-822 8200. Wij zorgen dan dat de koffie klaar staat.

Alvast een fijne wedstrijd toegewenst

header logo
Het adres als je wilt scoren !!