Kempenaarplaats 156, 5017 DZ Tilburg
+31138228200
info@goodmoodpiushaven.nl

GOOD | MOOD Piushaven

GOOD | FOOD,  GOOD | MOOD

Bij eten in Tilburg denk je aan de Piushaven. Dat is de juiste locatie als je met een groep uit eten in Tilburg gaat. In  de zomer lekker in het zonnetje op ons terras en in de winter in de gezellige ambiance van ons restaurant.

Oesters Good Mood Piushaven Tilburg
In de zomer in het zonnetje lekker genieten van onze oesters

Lunchen in de Piushaven

Gezellig met elkaar genieten in de Piushaven. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur als je wilt lunchen in Tilburg. Heerlijk genieten op ons terras in het zonnetje. Good Mood is naast gezellig lunchen ook het adres voor een zakelijke lunch. Borrel wat later op de dag. Maar ook om met bedrijf uit eten in Tilburg te gaan. Bijvoorbeeld een zakelijke diner.

https://goodmoodpiushaven.nl/menu-drinks/

Met groep uit eten in Tilburg

Met een groep eten in Tilburg ? dan is dit restaurant zeer geschikt. Dit restaurant kan als enig locatie in de Piushaven grote groepen ontvangen. Walking Dinner is een informeel concept voor een culinair geslaagde avond. Met een wat kleiner gezelschap is Shared Dining een leuke optie. Dat kan met verschillende borrelplanken of plateaus met allerlei gerechten. Daarnaast hebben we natuurlijk onze menukaart met seizoensgebonden gerechten zoals: asperges, mosselen, oesters en wildgerechten in oktober

Good Mood heeft een goede keuken gezien onze recensies

https://goodmoodpiushaven.nl/vergaderen-aantrekkelijk-piushaven-tilburg/

gedekte tafel voor grote groep
Mooie gedekte tafel Good Mood Tilburg
https://goodmoodpiushaven.nl/bedrijven-of-groepen/

Barbecue voor groepen

In de zomer kun je gezellig met bedrijf barbecueën als onderdeel van een bedrijfsfeest. Tijdens EK voetbal kijken in combinatie met BBQ Maar bij een personeelsborrel, verjaardagfeest of jubileumfeest is een barbecue ook mogelijk. Zo is Good Mood een geschikte locatie voor wat voor gelegenheid dan ook.

Nederlands elftal kijken

Wil je met familie, collega’s of vrienden in juni ons Oranje aanmoedigen ? Dit is mogelijk bij Good Mood in besloten groep vanaf 70 personen. Wij verzorgen dan eerst een barbecue. Vervolgens is het terras exclusief gereserveerd voor jullie.

EK voetbal kijken. Met bedrijf of groep Oranje aanmoedigen. https://goodmoodpiushaven.nl/met-bedrijf-oranje-aanmoedigen-in-tilburg/

Brabantse koffietafel

Zitje Good Mood Piushaven.
Zitje Good Mood Piushaven.

Brabantse koffietafel in Tilburg is ook mogelijk vanaf 20 personen. Wij hebben aparte ruimtes voor besloten gezelschappen. Zo is Private Dining mogelijk bij dit restaurant. Toch wel prettig om te weten als u met een groter gezelschap wilt komen eten.

Vrijdagmiddagborrel

Groepsborrel met vrienden of collega’s onder elkaar brengt je bij dit restaurant je in een Good Mood. Een zonnig terras. Eén lange tafel waar iedereen gezellig aan kan zitten. Dit maakt een personeelsborrel compleet. Dus met vrienden borrelen ?

https://goodmoodpiushaven.nl/feest-geven/

Enjoy the good experience for a Good Mood

Met groep borrelen in Tilburg
Met bedrijf borrelen in Tilburg: Good Mood in de Piushaven https://goodmoodpiushaven.nl/leerbedrijf-in-tilburg-2/

Een gezellig uitje in Tilburg dus

Neem even contact op geef aan wat je wilt en wij verzorgen het!!   013 8200 822 of ga naar onze site: http://www.goodmoodpiushaven.nl

Eten in Tilburg  Lunchen in Tilburg  dineren in Tilburg  lekker eten in Tilburg  Shared Dining in Tilburg  Walking Diner in Tilburg  barbecue in Tilburg  Bedrijfsbarbecue in Tilburg  barbecueën in Tilburg  borrelen in Tilburg  Brabantse koffietafel in Tilburg   Personeelsborrel in Tilburg  bedrijfsborrel in Tilburg  Eten in Piushaven   lunchen in Piushaven dineren in Piushaven   lekker eten in Piushaven    Shared Dining in Piushaven   Walking Diner in Piushaven   Barbecue in  Piushaven   Bedrijfsbarbecue in Piushaven   Barbecueën in  Piushaven    Borrelen in Piushaven    Brabantse koffietafel in Piushaven   Personeelsborrel in bedrijfsborrel in Piushaven Met groep Eten in Tilburg    Met groep lunchen in Tilburg    Met groep dineren in Tilburg   Met groep lekker eten in Tilburg    Shared Dining in Tilburg    Walking diner in Tilburg    Barbecue in Tilburg    Bedrijfsbarbecue in Tilburg    Met groep barbecueën in Tilburg    Met groep borrelen in Tilburg    Brabantse koffietafel in Tilburg   Personeelsborrel in Tilburg   Bedrijfsborrel in Tilburg  Met groep Eten in Piushaven Tilburg    Met groep lunchen in Piushaven Tilburg   Met groep dineren in Piushaven Tilburg   Met groep lekker eten in Piushaven Tilburg  Shared Dining in Piushaven Tilburg   Walking Diner in Piushaven Tilburg  Barbecue in Piushaven Tilburg   Bedrijfsbarbecue in Piushaven Tilburg   Met groep barbecueën in Piushaven Tilburg    Met groep borrelen in Piushaven Tilburg    Brabantse koffietafel in Piushaven Tilburg   Personeelsborrel in Piushaven Tilburg   Bedrijfsborrel in Piushaven Tilburg  Live muziek in Tilburg   Nieuwjaarsborrel voor bedrijven in Tilburg  Nieuwjaarsreceptie in Tilburg