Onze arrangementen

GOOD | FOOD,
GOOD | MOOD

Trouwen bij good mood

Je trouwdag! Zo bijzonder! Iedereen heeft hierbij zijn eigen ideeën en wensen! Wij kunnen jullie hierbij heel veel uit handen nemen. Met de ervaringen welke wij in de jaren hebben opgebouwd in combinatie met onze passie staan wij voor een méér dan geslaagde dag. Jullie dag!!  
Geen stress maar lekker genieten in een ongedwongen gezellige sfeer.
Genieten van je partner, je familie, collega’s en al jullie genodigden.

Genieten van de ontvangst van je gasten, de felicitaties, champagne, bruidstaart, bruiloft receptie in Tilburg, Trouwdiner in Tilburg en in de avond de voetjes los tijdens het trouwfeest. Het mooiste Trouwfeest in Tilburg op die avond.

Maak snel een afspraak dan bespreken we jullie wensen.

Voor een geslaagd Trouwfeest in de Piushaven, is Good | Mood hét adres om te zijn. Parkeerlocatie (gratis) is er volop bij de AaBe Fabriek slechts 5 minuten (600 meter) lopen van restaurant Good | Mood.

Zakelijk dineren bij
good mood

De Piushaven is een trendy locatie in Tilburg. Voor Culinair genieten in Tilburg is de boulevard van Tilburg zijn. 

Op loopafstand van het Piusplein en de korte heuvel in Tilburg ligt de Piushaven. Dichtbij is ook het winkelcentrum “ De AaBe fabriek”  

Hier heeft u voldoende  gratis parkeergelegenheid . 

Hier vandaan is het vijf minuten lopen (600 meter) van ons restaurant. 

Voor een bedrijfsdiner, zakelijke borrel maar ook voor een vergadering/meeting of cursusdag in Tilburg ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ons restaurant ligt tegenover den Ophef, de brug welke toegang geeft tot de Piushaven. Iedere meeting of feestelijke aangelegenheid is maatwerk en daarin zijn wij gespecialiseerd. Stuur een mail met uw wensen en wij maken een passende offerte. Tot snel!

Kempenaarplaats 156, 5017 DZ Tilburg

Reserveren

Wil je voor vandaag een tafel reserveren? Bel je ons dan even? 

Klik op onderstaande de knop om meteen te bellen.